Even voorstellen,
   
  Mijn naam is: Ria Riksten. Ik woon in Groningen, al mijn hele leven. Ik ben sinds elf jaar alleen en heb vier kinderen en negen kleinkinderen. Mijn hobbies zijn: dieren, natuur en schrijven. Mijn derde bundel: ‘Als een bloem in Gods tuin,’ komt deze maand uit.
   
  Als kind werd ik door mijn moeder meegenomen naar het Leger des Heils en daar ben ik ook tot bekering gekomen. Later kwam ik in aanraking met een Evangelische gemeente, en daar ben ik nu, na ruim veertig jaar nog steeds actief. Zo interview ik mensen voor ons maandblad en een paar weken geleden ben ik gekozen als de nieuwe columnist. Verder worden er ook sinds kort, gedichtjes van mij op kaarten en e-cards geplaatst.
   
  Je kunt wel zeggen, dat voor mij in dit nieuwe jaar alles in een stroomversnelling is gekomen! Gedichten schrijven is mijn passie en ik was op zoek naar een mogelijkheid om er wat meer mee te gaan doen, temeer, omdat ik bijna dagelijks schrijf en er veel gedichten (nog) ongelezen liggen.
   
  Na wat zoeken kwam ik deze site tegen. Hij sprak mij aan en ik nam contact op. Het was meteen een prettig contact, dat tot resultaat had, dat ik elke maand een themagedicht ga schrijven, waar ik inmiddels al mee ben begonnen. Dit is, waar het mij om gaat, en waar ik voor schrijf, dat mensen door mijn gedichten bemoedigd- en opgebouwd worden in hun geloof. Ik hoop en reken op een prettige samenwerking en mijn wens is, dat deze site voor velen tot zegen zal zijn.
   
  Ik wens u veel lees plezier.
   
  Ria

   

  Overname van een gedicht, alleen met schriftelijke toestemming. Stuur ons hiervoor een bericht via info@aresko.nl

   

  /File/Id/136994277
  • Waardering
  • Hoeveel sterren geeft u dit artikel?