Sites over Pasen

  Er is zoveel meer over Pasen te zeggen. Er zijn ook zoveel vragen rond dit thema. Uit eigen ervaring weten we dat het voor sommigen heel moeilijk is om dit allemaal te geloven. Hoe kan Iemand die zichzelf God noemt nu doodgaan? Hoe kan Iemand die dood is weer levend worden? Hoe kan… ?

  Ik kan u niet overtuigen, dat kan alleen Gods Geest, zie JOHANNES 16:8. Natuurlijk is het ons verlangen dat u Jezus leert kennen als de Verlosser. Daarom willen we dit verlossende nieuws niet voor onszelf houden. Het is trouwens ook onze opdracht om het door te geven. MATTHÉÜS 28:19-20. En ook Paulus bevestigt dit wanneer hij zegt: “En wat gij van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan vertrouwde mensen, die bekwaam zullen zijn om ook anderen te onderrichten” 2 TIMOTHEÜS 2:2 NBG.

  Doorgeven wat ons is toevertrouwd, is ook de doelstelling van deze site. We willen graag zoveel meer vertellen. Natuurlijk zullen we ons best doen om hier meer over te schrijven. Maar aangezien anderen dit ook al gedaan hebben willen we u alvast wijzen op de volgende sites:

  • Op www.thelife.nl staan studies rondom Pasen, zeer geschikt voor zelfstudie.
  • Op www.agape.nl  kunnen diverse materialen worden besteld voor eigen gebruik of om door te geven.
  • En als je toch aan het surfen bent, kun je ook naar www.thegospelofjohn.nl gaan. Op deze site zijn ook diverse materialen verkrijgbaar.
  • Ook is er een boek wat de laatste uren voor Jezus’ sterven beschrijft:

  Titel: Het wonder van het kruis
  Schrijver: Wilkin van de Kamp
  Uitgave: Crosslight Media
  ISBN 90-809546-1-6
  293 pagina’s

  Verkrijgbaar via de boekwinkel
  of via: www.bevrijdingspastoraat.nl 

  Ik wens je een fijne dag

  • Waardering
  • Hoeveel sterren geeft u dit artikel?